Saknar sex och den pirriga känslan i kroppen

Saknar sex och den pirriga känslan i kroppen

Jag saknar den där pirriga känslan i kroppen när man är med en man! Jag vill hitta den mannen som kan ge mig det jag saknar! Mannen som är öppen för det mesta, som inte rädd för att ta för sig! Någon som kan tänka och förstå skillnaden på den “seriösa” relation jag letar efter här och den jag redan har hemma. Det är två helt olika relationer som aldrig kommer att länkas till varandra, nånsin!

Du jag söker är mellan 30 och 45 år, vettig och har lite bakom pannan. Helst längre, typ 180 cm+, det är perfekt! Inte rökare och endast singlar!! jag är svag för ljusa killar med ljusblå ögon!! Sällan jag faller för den motsatsen typen men det händer ibland, fast sällan! Du bor helst själv, för hos mig går det inte att träffas. Gillar inte heller hotellträffar, i bil eller ute!

Jag föredrar singelkillar för jag hatar känslan jag får av att kunna bli påkommen!! Du bor helst inom city eller på söder, för jag har ganska begränsade tider då vi kan träffas, för att vara diskret!! Bästa tiden för mig att ses är mellan 14-17!! Ja, jag är verkligen desperat! Många annonser, många svar, fram och tillbaka men fortfarande ingen som ger mig den “rätta” känslan, ingen som får mig att klicka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.