Ses nästa helg och ha skönt mys???

Ses nästa helg och ha skönt mys

Tjabba! Här har ni en cool tjej som är dejting sugen. Jag är singel och behöver faktiskt lite sex, men det är inte bara det jag vill göra i helgen.Jag vill ses nästa helg, fredag eller lördag spelar inte så stor roll.

Men helst fredag om det nu är så att vi trivs tillsammans och har det skönt. Då kan vi umgås hela helgen om vi vill det. Det är lixom lite svårt att tillfredsställa mej, jag får nämligen aldrig nog. Men du kanske klarar det? Du måste vara uthållig och kunna flera gånger utan att behöva vila allt för länge mellan gångerna. Fixar du det??

Jag är urusel på att laga mat så vi hämtar tex. pizza eller nåt annat eller kanske tom. fixar nåt hemma, ja om du är duktig på att fixa käk? Vi käkar gott och kollar en film och käkar lite godis och myser i soffan. Jag har bara en soffa så vi måste sitta nära varandra. Sen tar vi kvällen som det kommer. Så klart är jag sugen på sex men det kan man inte bestämma i förhand.

Jag vill att du är minst 22 år och absolut max 35 år. Du är fräsch, du ska lukta man, det går jag igång på. Sen om du har en stor eller liten snopp spelar inte så stor roll. Det viktiga är att du vet hur du ska använda den. En rapp tunga som gillar att slicka uppskattas mycket! By the way, jag pallar inte med nån tuffing som hela tiden ska hävda sej och spela tuff. Jag går mer igång på mjukis killar, ja helt vanliga killar som inte försöker vara någon dom inte är.

Kondom är ett krav och jag vägrar att ha analsex, det gör ju för fasiken ont haha. Såja, det var lite vad jag söker, hoppas det finns nån till mej. En härlig helg med mycket mys och gos, god mat och trevligt sällskap. Låter det mysigt? Hoppas det finns nån myskille, här! Kram

4 thoughts on “Ses nästa helg och ha skönt mys???

 • 5 februari, 2016 at 14:45
  Permalink

  Man på 30 år, hör gärna av dig så pratar vi vidare 🙂

  Reply
 • 9 augusti, 2015 at 21:22
  Permalink

  Var kan man skriva till dig?

  Reply
 • 8 augusti, 2015 at 07:21
  Permalink

  Tja
  Hur är det med dig?
  Ja är en trevlig å omtänksam och hjälpsam på 36 år.
  ja bor I Småland utan för Eksjö kommun.

  Det hade varit kul att träffa dig å lära känna dig.
  du har en sexig kropp.

  Hälsningar från Jimmy

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.