Snygg och trevlig tjej söker seriös kille

jag visar min sexiga rumpa

Tjaa! Är en snygg (tycker jag själv iallafall) och trevlig tjej som är ensam mamma och är singel och ska fortsätta att vara singel. Just nu händer mycket i mitt liv, karriär och annat så tiden att engagera mej i ett förhållande finns inte. Samma med festande och gå på krogen, tid finns inte. Men sex måste jag ha precis som alla andra och ger detta en chans och hoppas på svar från seriösa trevliga killar. För visst måste det finnas fler killar som tänker som mej??? 

Killen jag söker ska tycka om helt vanlig sex, gärna ofta *ler*, vara mellan 20-50 år, civilstånd ointressant, du är fräsch och du måste tilltala mej både fysiskt och psykiskt. Jag har varken tid eller lust att bli brevvän på nätet utan vill att vi ses ganska omgående om allt känns bra. Chatta är ett bra sätt att känna av varandra, gärna i webcam oxå, men uppför dej! Jag vill inte se dej naken eller nåt annat, inte i webcam, gör du det är du inget för mej. Sånt vill jag se live, inget annat, så vill du bara se naknatjejer i cam så glöm det!

3 thoughts on “Snygg och trevlig tjej söker seriös kille

 • 13 oktober, 2013 at 09:09
  Permalink

  hej

  jag heter Stefan är 52 år bor i Stockholm och gift.

  Är mycket nyfiken på dig efter att ha läst din annos och sett din bild på din sköna sexig bak. Skulle vara mysigt skönt och spännande att få träffa dig. Är du intresserad hör av dig till

  väntar på svar från dig

  heta kyssar och kramar

  Stefan

  Reply
 • 12 oktober, 2013 at 14:51
  Permalink

  hej jag är 25 år bor i en 1 är singel är 176 cm
  skulle vilja träffa dig

  Reply
 • 9 oktober, 2013 at 23:35
  Permalink

  Hej! Daniel heter jag.
  Jag känner igen mig i tidsbristen. Äger och driver ett säkerheysföretag i nordenså jag hinner inte med speciellt mycket. Jag är en spännande person 29 år gammal vältränad snaggad gröna ögon. Jag har en fantasi om att ha en intim relation. Vi ses dricker vin skrattar utan att involvera komplikationer.
  Jag gillar härliga förspel och normal njtningsfull sex.
  Hör gärna av dig
  Kyss

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *