Sexchatt med mera finns du?

jag naken och villigTja! Jag undrar om det finns någon porrig kille här som skulle vilja sexchatta med mej? Skulle vara super om vi tex kunde tillfredsställa oss själva framför webcam. Kvällar och nätter är långtråkiga och jag är jävligt kåt, men bor fortfarande hemma och kan inte släpa med mej killar varenda kväll.

Det här med webcam har jag funderat länge på för det är något speciellt upphetsande när man bara visar upp sig. Jag onanerar mycket, fingerpullar mej själv men har också leksaker och det visar jag gärna för dej.

Jag tycker om att smeka mina pattar också, och köra dildon upp och ned mellan dem. Frågan är vad du kan göra för mej? Hur långt är du beredd att gå? Jag vill se dej smeka dej själv, och såklart spruta. Jag är en riktigt kåt och sexig tjej, precis över tjugo och jag tycker om att klä upp mej med höfthållare eller nätdressar och göra en riktig show.

Allt för att hetsa upp den som ska titta på mej. Jag vill att du överraskar mej, själv komma på saker som kan vara tändande och att du har lite fantasi. Det är ju inte bara vi tjejer som ska se snygga och sexiga ut, he he.

Jag kommer inte att visa mitt ansikte, detta för att inte kopplas ihop med allt det andra jag kommer att visa dej, du förstår nog varför. Allt kan utnyttjas ju! Hoppas ändå du ska känna förtroende och att vi inte missbrukar varandra och det vi kommer att få se.

Är ni ett par som vill ha sex framför mej i webcam samtidigt som ni ser mej onanera är jag med på det också. Ni kanske har egna önskemål om vad ni vill att jag ska göra för er? Bakom skärmen är jag trygg och hur modig som helst och ni kan få komma riktigt riktigt nära, om ni förstår! Tveka inte nu, puss puss.

5 thoughts on “Sexchatt med mera finns du?

 • 21 oktober, 2013 at 17:34
  Permalink

  hej jag är en 25 år vill träffa dig i IRL vi kan hitta på nåt kul att göra

  Reply
 • 9 oktober, 2013 at 12:11
  Permalink

  sexchatta skulle vara awesome!
  adda skype;

  Reply
 • 15 september, 2013 at 15:47
  Permalink

  Hemskt gärna. Camsex är bland det bästa jag vet!

  Reply
 • 31 augusti, 2013 at 09:57
  Permalink

  Hör gärna av dig. Kåt 20-åring 🙂

  Reply
 • 30 augusti, 2013 at 06:09
  Permalink

  Äldre kille finns här (51 år). Lång, ser bra ut, kåt.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.