Sexig och snäll tjej söker pojkvän

knulla min trånga fitta

Jag är en snäll tjej som vill ha en pojkvän, är rätt trist att va singel tycker jag, har vatt det länge nu. Du kanske tycker det är konstigt att jag söker efter en pojkvän här men det är inte alls så konstigt. För att ett förhållande ska funka för mej så måste killen vara lika sexuell som jag är, ibland undrar jag om jag är nymfoman hehe.

När det gäller sex så gillar jag att prova allt och min fantasi har inga gränser hehe. Jag har en skön trång fitta och stora härliga bröst och ser bra ut. Tyvärr har jag haft oturen att träffa killar som inte alls gillar sex lika mycket som jag gör och då funkar det inte alls. Mina intresse är att träffa polarna, hitta på bus och vara ute i naturen men även att gå ut och festa och ha kul, min familj är också viktig såklart.

Jag jobbar heltid och trivs bra med mitt jobb och mitt liv är helt okej faktiskt. Något jag INTE tycker om är droger av olika slag, okej om du röker eller snusar men inget annat. Du ska kunna hantera spriten okej och allt det där. Tja, jag kan nog skriva mer men vi fortsätter snacka i chatten tycker jag. Hoppas på tur att min nya pojkvän finns här. Kyss där du vill ha den ;-).

3 thoughts on “Sexig och snäll tjej söker pojkvän

 • 19 januari, 2015 at 12:48
  Permalink

  Tjena..
  Tror jag äntligen har hittat rätt.. Dra iväg ett mail..
  Slick :*

  Reply
 • 20 juli, 2014 at 10:02
  Permalink

  Hej här har du en intreserad kille 😉
  ring eller smsa puss vart du vill

  Reply
 • 19 juli, 2014 at 21:17
  Permalink

  Hejsan!, jag är också oerhört kåt av mig
  Och behöver sex dagligen:), hör av dig o puss i ljumskarna:)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.