Snygg tjej söker en kk – gör ett nytt försök

Snygg tjej söker en kk - gör ett nytt försökHar provat att hitta en kk men misslyckats, de flesta bara snackar en massa goja och vågar inte ses irl. Därför gör jag ett nytt försök och hoppas på bättre tur denna gången. Jag ser bra ut och behöver egentligen inte söka sex på nätet men jag har en speciell önskan som verkar vara svår att hitta.

Det plus att killarna inte verkar seriösa gör att jag inte hittat vad jag söker. Så jag gör som sagt ett nytt försök. Detta är mina krav som inte går att pruta på:

Du är kåt, välutrustad, uthållig, snygg, vältränad, social, problemfri, rök och drogfri, singel och att du är ren och luktar gott är en självklarhet. Något fast förhållande vill jag INTE ha, inga känslor ska blandas in, vi ska bara ses och känns allt bra så ska vi ha det riktigt skönt tillsammans. Helst ska vi bli polare och fixa lite käk och sånt också, en önskan som inte är helt omöjlig tror jag. Seriösa och oblyga killar, skriiiiiiv nu!!!

5 thoughts on “Snygg tjej söker en kk – gör ett nytt försök

 • 11 augusti, 2016 at 22:33
  Permalink

  hej
  söker du en välutrustad man så finns jag, det flesta andra stämmer också in

  Reply
 • 10 augusti, 2016 at 00:40
  Permalink

  Hej.
  Jag är en mann på 29 år. Var bor du?

  Reply
 • 1 augusti, 2016 at 09:49
  Permalink

  Jag ser nog anledningen till att du inte finner någon. Dina krav är aningen för stora. Den typen av man är redan upptagen i ett väl fungerande förhållande. När vi söker sexrelationer såhär måste man kompromissa ganska kraftigt. Samtidigt är det 90 % falska annonser härinne liksom på de flesta sexdejting sidor. Förlåt intrånget men ville bara försöka vara till hjälp. Jag söker själv damer för KK, älskarinna men det är riktigt drygt att hitta någon som törs ta steget ut IVL ens för en fikaträff. Hoppas du finner det du vill ha. Själv har jag inte heller gett upp helt än. Ha det bra / Tino

  Reply
 • 31 juli, 2016 at 21:09
  Permalink

  Hej på dig ? jag är en man på 45år o singel. Bor i dalarna. Jobbar inom sjukvården. Kram o hoppas att jag duger. ☺

  Reply
 • 30 juli, 2016 at 18:34
  Permalink

  Skriv till mig så styr vi upp detta, perfekt matchning på mig!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.