Söker kille som vill dejta utan krav

Dejta utan krav, vill du? Hallå alla coola killar därute, för ni finns det vet jag! Låt mej inte få gå till sängs ensam en kväll till, jag är kall och frusen och behöver massor av värme. Kel och kärlek och sex, skeda är nåt jag bara älskar, så mysigt, gillar du också det?. Kvällar med tända ljus och en kopp te eller ett glas vin utan att för den saken skull vara kära i varandra.

Dejta utan krav

Jag längtar efter ett par starka armar som håller om mej. Och jag vill ha en tunga som vandrar längs med hela min kropp och stannar extra länge ”du vet var”. Jag är egentligen inte pryd, men kanske har lite svårt för att ta hitta någon för jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag är inte typen som kan släppa loss ute och bara börja snacka med vem som helst, är nog lite för blyg för det.

Jag har väl dejtat lite men absolut inte alls så mycket som jag velat, så jag är rätt så frustrerad nu. Hade jag aldrig vågat säga till en kille som jag träffat ute någonstans men här är det lättare på nåt vis. Det blir mest att jag ler och snackar lite om vädret eller nåt sånt, men jag är faktiskt inte tråkig om du tror det. I sängen tar jag för mej och blir en riktig vild i rätt sällskap.

Jag tillhör den lyckliga skaran som kan få multiorgasmer, har förstått att det inte är så vanligt. Nu söker jag en kille som vill ses utan en massa krav, utan vi tar allt som det kommer, så får vi se vad det slutar med. Bilder byter vi när vi hittat varandra! Puss i ljumsken!

One thought on “Söker kille som vill dejta utan krav

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.