Tjej i 30 års åldern söker äldre män

jag naken och busig i duschenI alla år har jag fantiserat om att jag har sex med en äldre man över 50. Jag kan se framför mej hur dina stora manliga händer smeker min lena mjuka kvinnliga kropp, hur din åldriga gubbkuk blir stenhård och villig. Du behöver nog inte lära upp mej för jag har levt ett ganska aktivt liv när det kommer till sex.

Det finns saker jag aldrig prövat och jag prövar mer än gärna nya grejor, vad föreslår du? Hur du ser ut och ditt civilstånd struntar jag fullständigt i, detta handlar om att förverkliga en fantasi och inte någon relation.

Våra träffar måste vara 200% diskreta, ingen får veta detta, ingen vet att detta är min fantasi och därför ses vi hos mej eller på hotellrum. För min del föredrar jag hotellrum för högsta diskretion! Om du har svårt med att få stånd så hoppas jag att du har viagra eller nåt annat som gör att din gubbkuk håller sej hård länge för jag kräver en hel del för att bli nöjd! Du förför mej, du håller i taktpinnen och du är alltså lagom dominant, inte för mycket, det gillar jag inte, men lite lagom är så sexigt upphetsande.

4 thoughts on “Tjej i 30 års åldern söker äldre män

 • 29 mars, 2016 at 08:28
  Permalink

  Tjena
  Jag vill gärna och är +50

  Hotel låter skönt och bra .
  Du blir inte missnöjd.

  Reply
 • 13 januari, 2015 at 14:52
  Permalink

  Här finner du en trevlig kåt gift kille på 56 som söker efter en skön kvinna för härlig samvaro, gillar mycket sug, slick, hångel och sköna samlag.
  Hoppas att vi ses
  Puss på de rätta ställena

  Reply
 • 4 januari, 2015 at 11:45
  Permalink

  Hej

  Skulle vilja träffa dig och ta hand om dig och göra det skönt för dig

  Hör av dig

  MVH D

  Reply
 • 4 december, 2014 at 18:30
  Permalink

  Duger det med en gift 53 åring med hyfsat grov kuk?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.