Trött på vaniljsex

trött på vaniljsexJag är en kåt tjej som har fastnat i vaniljsex-träsket, ja du vet det där tråkiga sexet som är sååå enformigt och tråkigt, bara missionären typ. Visst det är skönt och jag kommer varje gång men det börjar bli trist jag behöver lite ombyte och lite nytt att bita i. Jag letar efter en kåt kille som har stor fantasi och kan leda in mej på nya vägar i sexlivet.

Jag har ett öppet sinne och det jag inte har provat tidigare måste jag prova. Något jag jämt drömt om är att ha sex utomhus men har inte fått prova det. Enda buset jag har haft utomhus är när jag smekt mej själv till orgasm och bara det var en underbar upplevelse. Jag älskar att vara ute i naturen speciellt på våren och sommaren, vill du hänga med??

Jag har länge fantiserat om lite hårdare tag och lite rollspel och så men har aldrig testat det men vill gärna som sagt, kan du lära mej? eller är du som jag nyfiken? Vi kan testa och prova oss fram tillsammans. Jag har fler sexfantasier men dom kan vi prata om lite mer privat. Vill inte “blotta” mej för mycket så här offentligt i en sexannons.

Vem är du då? Du är snäll, seriös, omtänksam, singel och obunden och ställer inga krav på mej. Du blir inte kär i mej och du respekterar mej så klart och sen ska du ha en riktigt livlig fantasi som du delar med dej av till mej ;-). Jag vill träffas helt kravlöst och helt utan planering. Varför inte en blind date? Det hade varit spännande, eller vad tycker du? Sorry för min dåliga bild men du kanske kan ta en ny och bättre på mej ;-). Hör av dej snart så vi kan ses!

12 thoughts on “Trött på vaniljsex

 • 18 juli, 2020 at 09:23
  Permalink

  Hej jag är 34 år och älskar att prova nya saker. Hör av dig så kan vi testa lite olika saker tillsammans.

  Reply
 • 30 januari, 2016 at 03:10
  Permalink

  Hejsan
  är en kille på 22 år som varit i samma träsk som dig. Jag är sjukt intresserad av att prova saker och bara ha kul, har jobbat mycket utomhus så är mycket för att vara i friska luften! Naturen är underbar i alla väder.
  Jag har nyligen haft ett längre förhållande och vill bara vara singel och njuta så just nu letar jag inte efter något seriöst så den biten är inte något problem om det skulle bli att vi träffas nån dag!
  hoppas du hör av dig <3
  kram!

  Reply
 • 24 januari, 2016 at 15:42
  Permalink

  Jag utforskar gärna med dig 🙂

  Reply
 • 13 december, 2015 at 18:48
  Permalink

  fräsh äldre resande kille söker dig för sköna träffar – 50+ – hör av dig så får du veta mer – kram Bo – sex date 2016 ?

  Reply
 • 8 december, 2015 at 11:08
  Permalink

  Har du lust att utforska fantasier och olika lekar med en villig 28åring? 😉

  Reply
 • 8 december, 2015 at 10:03
  Permalink

  Hejsan. Hur går det för dig med att hitta någon spännande? Har du lust kan vi prata lite och se vilka fantasier du har. 🙂

  Reply
 • 3 december, 2015 at 21:41
  Permalink

  Är lite nyfiken själv på bryta ny terräng, kanske testa lite som jag testat tidigare och ngt nytt tillsammans? 31, 176, 83 kg. Är schysst och respektfull. Hör gärna av dig.

  Reply
 • 30 november, 2015 at 00:29
  Permalink

  Hej! Lovar att du o jag tillsammans skulle kunna bryta mark o revolutionera ?
  Nyfiken jag oxå !!

  Reply
 • 29 november, 2015 at 23:21
  Permalink

  Hej jordgubb
  Jag är jätte intresserad för en fika först o sen vi för se vad händer.
  Jag har inte haft sex för 3 veckor och känner mycket sprem finns för lyckligt tjej.

  Puss

  Reply
 • 29 november, 2015 at 03:32
  Permalink

  Im från Los angeles i just came to sweden to studie

  Reply
 • 26 november, 2015 at 15:29
  Permalink

  Tjena jag läste och gillar det. jag skulle vilja komma i kontakt med dig och va härligt av dig att du har busat ute själv jag vill också ha utom hus mys eller sex som det heter och har en del fantsier som jag vill uppleva ska vi dela den hör av dig puss så länge

  Reply
 • 26 november, 2015 at 09:07
  Permalink

  Härligt utomhussex är det bästa som finns! Har haft det flera gånger men längesen nu!!!
  Intresserad av bus framåt våren!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.