Nudistsäsongen är här!!

jag naken på stranden

Vilken underbar tid vi har nu, sommaren är snart här och bäst av allt, sol och värme och lata dagar på naken stranden eller i en mysig glänta i skogen långt från alla andra människor och lugn och ro.

Jag är nudist och har varit i flera år, det är underbart skönt att sola och bada naken, en otrolig frihet och med rätt människor runt omkring så är det lite pirrigt och upphetsande, nu är det inte så att jag får kåtslag bara för att jag är naken tillsammans med andra människor, men visst händer det, jag skulle ljuga om jag sa nåt annat.

Vem blir inte kåt och knullsugen när man ser en sexig man eller en sexig kvinna naken. Nu är det så att ingen av mina vänner är nudister eller ens vill prova det (tråkmånsar) så jag söker därför en nudist kompis på detta sättet, kvinna, man eller ett par spelar ingen roll, bara du eller ni har samma intresse som jag. Jag pallar inte med att chatta i all evighet utan jag vill komma till skott ganska snart, så fort intresse uppstår så tycker jag att vi ska ses, låter det vettigt?

Har du aldrig solat och badat naken, var inte blyg, häng med mej, jag lovar att du aldrig kommer att ångra dej. Jag vet själv hur det var första gången, det kändes pirrigt och lite pinsamt men jag förstod snart att det var ingen som tittade nåt extra, alla var nakna och det var så naturligt för alla på nudist stranden, det pinsamma försvann direkt och sen kom den härliga frihets känslan. Hör av dej/er så pratar vi vidare.

12 thoughts on “Nudistsäsongen är här!!

 • 19 maj, 2022 at 12:01
  Permalink

  Gör oss sällskap under ett par dagar. Springa nakna sola och bada nakna så får vi se om det blir mer. Vem vet när lusten blir het 🥰 kronobergs paret

  Reply
 • 17 maj, 2021 at 22:41
  Permalink

  Tar gärna en tripp till Sandhammaren hör av dig

  Reply
 • 14 maj, 2019 at 07:27
  Permalink

  Hej jag är en kille på 45 som gärna skulle vilja hänga med dig och bada och ha lite skönt på stranden hör av dig,älskar naturen 😉

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 19:39
  Permalink

  Hej jag är en ung och fräsch kille som gillar sex helst med lite äldre kvinnor som vet vad dom vill ha !! Hör gärna av dig om du vill träffa en hingst som är alltid redo : ).

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 14:45
  Permalink

  Hej. Jag är en naturälskare och vill gärna hänga med dig. Hör av dig.

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 11:33
  Permalink

  Jag är 19 år och är intresserad av dig. Hör av dig till min email.

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 09:11
  Permalink

  hallo=) kontakta mej på skype så kan vi snacka mera=) heter :

  Reply
 • 13 maj, 2019 at 01:40
  Permalink

  Hej där min ängel! Jag är riktigt sugen på att vara inne i dig. Skriv till på Skype eller på mailen ! Puss!

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 22:06
  Permalink

  Hej skulle gärna vilja prova men vet inte om man vågar riktigt

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 21:59
  Permalink

  hej sexy. man 41år i båstad här, brukar nakenbada på mellbystrands nakenbad. adda min skype

  Reply
 • 12 maj, 2019 at 13:27
  Permalink

  Hej 🙂
  Hör av dig för en skön stund 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.