Nybliven singel söker nån ;-)

jag mogen och sexig

Mannen lämnade mej förra veckan och flyttade till sin älskarinna. Våra känslor för varandra var slut sen flera år men han gick bakom ryggen på mej, sånt känns. Nåja, jag är fri som en fågel och nu har jag gått vidare och vill träffa en ung kåt kille att ha skön sex med.

Jag har gått vidare väldigt snabbt, det känns riktigt bra. Jag tror att jag innerst inne visste att det skulle ta slut, hur som helst så känns det riktigt bra och när du och jag träffas så pratar vi inte om det utan om allt annat trevligt.

Det jag söker är inget förhållande, det har jag haft länge nog och nu ska jag leva livet och njuta av varje minut. Behöver jag säga att jag är helt utsvulten på i stort sett allt. Jag söker en yngre kille som vill och vågar ses och som inte vill nästla sej in i nåt förhållande eller annat, möjligen en stadig KK kan vara trevligt. Du är max 35 år, vän av tvål och vatten, kåt och villig och älskar mogna kvinnor. Finns du? Hör av dej!! Jag hoppas på en snabb träff.

5 thoughts on “Nybliven singel söker nån ;-)

 • 19 september, 2019 at 22:19
  Permalink

  Sjukt lusten ung kille är redo för att sig an dig hör av dig för vidare info

  Reply
 • 8 oktober, 2013 at 14:08
  Permalink

  Jag kan tänka mig detta. är en e-mail jag svarar på. Hör av dig så utbytes mer info där av praktiska skäl.

  Reply
 • 22 augusti, 2013 at 22:12
  Permalink

  Ready for action. 😉 älska milfar som fan

  Reply
 • 8 augusti, 2013 at 07:43
  Permalink

  Hej baby hur vi kan träffas

  Reply
 • 31 juli, 2013 at 22:53
  Permalink

  Hallå där, är en kille som är 19 år gammal och det du skrev lät riktigt lockande då hör av dig ifall du fortfarande är intresserad

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.