Par söker kille, tjej eller ett par

vi kåta och sugna

Vi är ett par i 30-års ålder, ser bra ut och är fräscha. Vi söker främst en kille eller en tjej som vill vara med och njuta tillsammans med oss men även par kan svara. Vi har varit ett par i flera år och litar på varandra så några svartsjuke drama kommer det inte att bli. Tjejen är bi och killen är lite nyfiken på killar, så är du bi är det bra men inget krav, vi respekterar det naturligtvis.

Vi gillar att se när den andra är med andra och njuter fullt ut av det. Vi gillar det mesta inom sex så länge det inte är äckligt, som tex. wet och liknande. Om ett par svarar måste ni vara säkra på varandra för några svartsjuke drama vill vi inte vara med om. Första gången vi ses sker det på offentlig plats, innan dess har vi och du/ni chattat med webcam. Diskret och vi håller detta för oss själva.

4 thoughts on “Par söker kille, tjej eller ett par

 • 1 juli, 2020 at 08:27
  Permalink

  Jag är en charmig singelkille som är bi. jag har erfarenhet, men träffat fyra par tidigare med bi upplevelser och fått mersmak… Diskretion är en självklarhet för oss… Är 32 år… Hör gärna av er. Bor i Stockholmstrakten… Var bor ni?

  Reply
  • 25 maj, 2021 at 00:39
   Permalink

   Är en 22 årigt kille som vill uppleva sex för första gången med någon erfarenpar.

   Reply
 • 13 mars, 2014 at 02:49
  Permalink

  Hej igen!

  Jag skulle det vore kul att träffas för en fika på stan :)…

  Kram

  Reply
 • 24 januari, 2014 at 17:14
  Permalink

  Hej

  Jag är en charmig singelkille som är bi. Lite oerfaren, men träffat två par tidigare med bi upplevelser och fått mersmak… Diskretion är en självklarhet för oss… Är 32 år… Hör gärna av er. Bor i Stockholmstrakten… Var bor ni?

  Kram

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.