Strippa och dansa för mej Nån som vill???

jag visar fittan

Lite annorlunda önskan kanske? Men jag gillar att titta på sexiga män som strippar till nån skön musik, du börjar med alla kläderna på. För att sen sakta sakta låta dom falla till golvet, till sist är du helt naken. Är du kåt, visa det, smek dej själv, njut, för det gör jag. Jag kanske också råkar ta av mej mina kläder och visar min uppskattning för det jag ser.

Om det sen slutar med sex eller inte får vi se, kanske har vi sex på egen hand framför varandra? Kanske knullar vi som kaniner? Är såklart svårt att veta förrän efteråt. Hur som helst, du är en kille som gillar att visa upp dej, en oblyg kille som verkligen vågar. Ni som bara snackar utan verkstad, stick, ni är inte intressanta ni tar bara upp min tid.

Om jag får önska hur du ska se ut så gillar jag mellanblonda killar, inte för vältränade, ser så onaturligt ut, liten mage är okej bara den inte är allt för stor!! Är svag för helrakade killar, men inget krav. Hoppas du finns därute någonstans, du som vill stilla min lite annorlunda önskan! Puss på valfritt ställe.

One thought on “Strippa och dansa för mej Nån som vill???

 • 14 juli, 2014 at 10:32
  Permalink

  Hej
  Du är precis den jag letar efter. Har längtat efter en kvinna som jag är ensam med i ett rum.
  Hon säger till mig att jag ska klä av mig, för hon vill se mig naken- hon vill att jag visar min kuk för henne.
  Hoppas du svarar mig. Är kåt när jag skriver detta. Anders

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.