Vill du ta min oskuld?

Vill du ta min oskuldJa det är sant, jag är oskuld och jag vill inte vara oskuld längre, alla mina tjejpolare har haft sex. Det är nog bara jag som inte har haft sex ännu fast jag har fyllt 18 och lite till. Jag är lite blyg så det är nog lite därför och jag bor hemma hos päronen så jag vill inte ta hem någon kille.

Finns här en snäll och försiktig kille som vill ta min oskuld? Du får vara max 30 och du måste se ung ut och inte ha för stor snopp för jag är nog rätt trång. Har försökt att köra in diverse saker som liknar en snopp men det är svårt att få in det. Men med en erfaren kille så tror jag att jag kan få in en snopp i min lilla mus. Jag vill att du skickar en bild på dej och att du berättar lite om dej själv och vad du vill vi ska göra lite mer i detalj.

Jag är tjej och måste vara försiktig, det finns så många galningar på nätet, så du måste respektera att jag är försiktig och kanske lite hemlighetsfull. Vi får träffas hos dej eller på något hotellrum och så får vi se om vi vill göra något tillsammans. Du måste vara försiktig och vill jag inte måste du respektera det, lova!

4 thoughts on “Vill du ta min oskuld?

 • 5 maj, 2019 at 00:45
  Permalink

  hej, är 20 år och jah skulle berätta mer

  Reply
 • 4 maj, 2019 at 19:35
  Permalink

  Hej, kanske är jag för sent ute men är iallafall 21 och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Är själv ganska oerfaren om jag ska vara ärlig, men jag är inte den som bara går pang på utan tar det gärna lugnt och försiktigt då det är första gången för dig. Tveka inte att höra av dig så kan vi ju byta lite mer information. 🙂

  Reply
 • 4 maj, 2019 at 14:16
  Permalink

  Tjenare, är också 18 år gammal och är också lite blyg. Jag skulle gärna berätta mer 🙂

  Reply
 • 4 maj, 2019 at 11:14
  Permalink

  hej, också ung och tror att jag skulle passa:) hör av dig vetja

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.